sempozyum
ubys

ÜNİVERSİTE BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİNE GİRİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ. (ESKİ)

Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (01 Ocak 2021)

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi tarafından üniversitelerin tüm süreçlerini tek bir uygulama üzerinden yürütülmesini sağlamak amacıyla “Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi” (ÜBYS) Projesine başlanmış ve halen geliştirilmektedir.

Üniversitemiz tarafından kullanılan Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS), Personel Bilgi Sistemi, Öğrenci Bilgi Sistemi, Bilimsel Araştırma Projeleri Bilgi Sistemi ve Teknoloji Transfer Ofisi Sistemi gibi sistemler ÜBYS üzerinden gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Üniversitemizde, 01 Ocak 2021 tarihinden itibaren Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden Elektronik Belge Yönetim Sistemi kullanılacaktır.

Veri aktarımı tamamlanıncaya kadar 02 Kasım 2015-31 Aralık 2020 tarihleri arasındaki evraka Elektronik Belge ve Arşiv Yönetim Sistemi üzerinden ulaşılacaktır.

Elektronik Belge ve Arşiv Yönetim Sistemi (02 Kasım 2015-31 Aralık 2020)

Üniversitemizde, 02 Kasım 2015 tarihinden itibaren resmi yazışmalarla ilgili bütün süreçlerin bilgisayar ortamında yapılmasını sağlayan Elektronik Belge ve Arşiv Yönetim Sistemini (EBYS) 31 Aralık 2020 tarihine kadar kullanılmıştır.

İdari Birim Kimlik Kodları

Üniversitemizde uygulanacak idari birim kimlik kodları ile standart dosya planı kodu uygulamasında birliktelik sağlamak ve bilgi paylaşımı için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile irtibata geçilmesi, gerek duyulan konuların da This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine yazılı olarak iletilmesi gerekmektedir.

Birimler kendilerine ait İdari Birim Kimlik Kodlarına https://www.kaysis.gov.tr/ internet adresinde bulunan arama motorundan ‘Kastamonu Üniversitesi’ yazarak da  ulaşabilirler.

Standart Dosya Planı Uygulaması

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ve Yükseköğretim Kurumları Saklama Süreli Standart Dosya Planı’na ulaşmak için tıklayınız.

ÜBYS