Üniversitemiz İletişim Fakültesi'nin akademik yayın organı olan Kastamonu İletişim Araştırmaları Dergisi (KİAD), uluslararası alanda tanınan ERIH PLUS indeksinde taranmaya başladı.

Yayın hayatına 2018 yılında başlayan dergi, ASOS INDEX ve Ulakbim TRDİZİN tarafından indekslenmesinin ardından, ERIH PLUS'ta taranan bilimsel dergiler arasında yer almayı başardı.

Yılda iki kez yayınlanan KİAD, Haziran ve Aralık aylarında okuyucularla buluşuyor. Derginin ERIH PLUS sayfasına ulaşmak için buraya tıklayınız.