Kastamonu Üniversitesi Ahşap Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi, Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü ve Teknoloji Transfer Ofisi tarafından 4 Ekim 2022 tarihinde Kastamonu Üniversitesi Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi sergi salonunda “Ulusal Ahşap Oyun ve Oyuncak Tasarım Yarışması” düzenlenecektir. ‘‘Ormancılık ve Tabiat Turizmi’’ alanında ihtisaslaşan Üniversitemizde gerçekleştirilecek yarışmamızın toplam ödül değeri 37.500 TL olup, Kastamonu Entegre sponsorluğunda “KASTAMONU ENTEGRE ÖZEL ÖDÜLLERİ” olarak verilecektir.

Kastamonu Üniversitesi olarak yarışmamıza sağlamış oldukları destekten dolayı KEAS ailesine teşekkür ederiz.

KASTAMONU ENTEGRE ÖZEL ÖDÜLLERİ

Genç Katılımcı Kategorisi

Serbest Katılımcı Kategorisi

Birincilik Ödülü

7.000,00 TL

Birincilik Ödülü

10.000,00 TL

İkincilik Ödülü

5.000,00 TL

İkincilik Ödülü

7.500,00 TL

Üçüncülük Ödülü

3.000,00 TL

Üçüncülük Ödülü

5.000,00 TL

Başvuru ve detaylar için buraya tıklayınız.

Son Duyurular