Üniversitemiz İletişim Fakültesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Programı kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Etkinlikler, Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında çektikleri fotoğraflardan oluşan serginin açılması ile başladı.

İletişim Fakültesi Fuaye Salonunda Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ersoy Soydan, akademik ve idari personelimizin katıldığı etkinlikte, AA foto muhabirlerinin çektikleri fotoğraflardan oluşan fotoğraf sergisi gezildi.

Serginin açılışının ardından program, Konferans Salonunda TRT Haber tarafından hazırlanan “Geceden Şafağa 15 Temmuz” Belgeselinin gösterimi ile devam etti.

Milli birlik ve beraberliğin öneminin vurgulandığı etkinlikler duygu dolu anlar yaşattı.

Fotoğraf sergisi, 22 Temmuz 2022 tarihine kadar izleyicilere açık olacak.