sempozyum

Üniversitemizde 2021-2022 eğitim-öğretim yılının yüz yüze başlamasıyla birlikte Üniversitemiz Yönetimi tarafından kampüse gelen öğrencilere sürpriz bir karşılama yapıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ve beraberindeki Üniversitemiz Yönetimi, Kuzeykent Kampüsü İstiklal Yolu Çarşısı önünde bulunan alanda öğrencilerimizi karşılayarak, tatlı ikramında bulundu ve öğrenciler için hazırlanan çantaları hediye etti.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından da paylaşım yapan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal; "Heyecan, özlem ve mutluluk! Bugün itibariyle özlemimiz sona erdi, yerini heyecan ve mutluluğa bıraktı. Kampüsümüz eski günlerine geri döndü. Yeni dönemimiz hayırlı ve uğurlu olsun. Hoş geldiniz çocuklar, iyi ki geldiniz" ifadelerini kullandı.

Karşılamadan dolayı memnuniyetlerini dile getiren öğrencilerimiz, gün içerisinde verilen konserler ile de doyasıya eğlendi.