sempozyum

Görev süresi dolan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Eseceli, Üniversitemize veda etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a ziyarette bulunan Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Eseceli konuşmalarında, “Görev yaptığım süre boyunca burada olmaktan ve katkıda bulunmaktan dolayı mutluluk duydum. Fakültemizin gelişmesi için mesai arkadaşlarım ile birlikte gerekli gayreti göstermeye çalıştık. Rektörümüz ile birlikte akademisyen arkadaşlarımızla çalışmaktan her zaman gurur duydum. Arkadaşlarımızın da daha iyi başarılara ulaşacaklarına, Fakültemizin ve Üniversitemizin gelişmesine katkıda bulunacaklarına inanıyorum. Rektörümüz başta olmak üzere meslektaşlarıma ve mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.” dedi.

Rektörümüz ise konuşmalarında, “Görev süresi boyunca Dekanımız ile birlikte Veteriner Fakültemizin gelişmesi için çok önemli çalışmalara imza attık. Sayın Dekanımıza, Üniversitemize ve Fakültemize verdiği değerli katkılardan ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, kendilerine başarı, huzur ve sağlık temenni ediyoruz.” dedi.

Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ömer Küçük ve Prof. Dr. Mehmet Atalan’ın da yer aldığı ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal tarafından Prof. Dr. Hüseyin Eseceli’ye plaket ve hediye takdim edildi.