sempozyum

2021-2022 öğretim yılında Üniversitemize yerleşmeye hak kazanan ve şahsen kayıt için Üniversitemize gelen öğrencilerimizin kayıt işlemleri başladı.

Üniversitemizi tercih ederek Kastamonu Üniversitesi ailesine merhaba diyen öğrencilerimizin kayıt heyecanına aileleri de ortak oldu.

Öğrencilerimiz, elektronik kayıt yoluyla veya şahsen Üniversitemize gelerek kayıtlarını yaptırabileceklerdir. Elektronik kayıt işlemleri 4-8 Eylül 2021 tarihleri arasında, elektronik kaydı tercih etmeyen öğrencilerimiz için ise şahsen kayıt işlemleri 6-10 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılabilecek.

Üniversitemizi tercih ederek ailemize yeni katılan öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyor, aramıza hoş geldiniz diyoruz.

2021 YKS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen öğrencilerimiz, kayıt işlemleriyle ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirler.