sempozyum

Üniversitemiz Senato Toplantısı 20 Ağustos 2021 tarihinde Senato Salonu’nda gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal başkanlığında yapılan toplantıya; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Kasım Yenigün, Prof. Dr. Mehmet Atalan ve Prof. Dr. Ömer Küçük, Genel Sekreter V. Şevket Bahçacıoğlu, Fakülte Dekanlarımız, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürlerimiz ile Senato Üyeleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Rektörümüz, İlimizde yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diledi.

Konuşmanın ardından toplantı, sel felaketinden etkilenen meslek yüksekokullarımızın durumu hakkında senato üyeleri tarafından değerlendirmelerin yapılması ve gündem maddelerinin görüşülmesiyle tamamlandı.