sempozyum

Kastamonu Üniversitesi, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından 27-29 Temmuz 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021”de tanıtıldı.

Dijital ortamda uluslararası öğrenci adaylarına tanıtımı yapılan Üniversitemizin standı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından Türk üniversitelerini yurt dışında dijital ortamlarda da tanıtmak için düzenlenen “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021” www.virtualfair-yok.gov.tr adresi üzerinden online olarak ziyaretçilerini kabul etti.

Fuarda ziyaretçiler, Üniversitemizden 10 temsilcinin yer aldığı Rusça, Arapça ve İngilizce başta olmak üzere birçok dilde canlı destek yardımıyla merak ettikleri soruları temsilcilerimize sorarak etkileşim kurdu ve Üniversitemiz hakkında tanıtıcı bilgilere ulaştı.