sempozyum

Üniversitemiz, Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından yürütülen 2021 Yılı İzleme Programı kapsamına alındı.

İzleme Programı, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ve Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Yavuz Demirel koordinasyonunda 2018 yılında kurumumuzun değerlendirilmesi sonucunda hazırlanan 2018 Kurumsal Geri Bildirim Raporu,  2019-2020 Kurum İç Değerlendirme Raporlarımız dikkate alınarak Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından oluşturulan İzleme Takımı tarafından çevrim içi ortamda gerçekleşti.

Program, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ile İzleme Takımı görüşmesi ile başladı. Ardından İzleme Takımı ile Kalite Komisyon Üyelerinin görüşmeleri ile devam etti.

Programının devamında Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal İzleme Takımı ve Senato Üyelerine 2018 Kurumsal Geri Bildirim Raporu kapsamında gerçekleştirilen iyileştirmeler hakkında bilgilendirme sunumu yaptı.

Ayrıca, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Burcu Karabulut Coşkun ve Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Aslı Uğurlu Bayarslan, Üniversitemizde yürütülen faaliyetlerle ilgili İzleme Takımını bilgilendirdi.

Öğrencilerimizin, Dış paydaşlarımızın ve mezun öğrencilerimizin de Üniversitemiz ile ilgili görüşleri alındığı toplantıda son olarak İzleme Takımı ile Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Atalan, Prof. Dr. Ömer Küçük, Prof. Dr. Kasım Yenigün ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Yavuz Demirel ziyaret süreci ve İzleme Raporu’nda yer alacak hususlarla ilgili gerekli paylaşımlarda bulundu.