sempozyum

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2020/2 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı.

Üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmeyi, öğrencilerin proje kültürü kazanabilmesi ve iş hayatına girmeden önce proje deneyiminin olmasını amaçlayan 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2020 yılı 2. döneminde Üniversitemizden 11 proje desteklenmeye hak kazandı.

Kastamonu Üniversitesi olarak öğrencilerimizi tebrik ediyor, proje süresince verecekleri desteklerden dolayı danışmanlarına teşekkür ediyoruz.