Üniversitemiz İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü talebeleri Harun Köybaşı, Alihan Erbaş yönetmenliğini;  Soner Şeylan'ın ise yardımcı yönetmen ve ses  operatörlüğünü yaptığı ‘Sen Adam Mısın’ adlı belgesel film projesi ile Türkiye, Azerbaycan, İspanya, İtalya, Makedonya, KKTC, Kırgızistan, Nijerya ve Bosna Hersek'te tertiplenen milletlerarası film festivallerinde aldığı mükâfatlarla ve yaptığı gösterimlerle 2018 yılında Türkiye'nin en çok mükâfat alan filmleri arasında ikinci sırada yerini aldı. Ayrıca Turkcell Superonline Sponsorluğunda Tv+ platformunda da 1 ay süreyle yayınlanan belgesel film, sadece film festivalleriyle sınırlı kalmayıp harici platformlarda da seyirci ile buluşturuldu.

Çektikleri ‘Sen Adam Mısın’ belgeseli ile Ficarq Madrid Film Festivali İkincilik Ödülü, 3. Türk Dünyası Belgesel Film Yarışması Türk Konseyi İpekyolu Özel Ödülü, 4. Altın Baklava Film Festivali Belgesel Dalı İkincillik Ödülü, 18. Kısa-Ca Uluslararası Öğrenci Filmleri Festivali Ulusal Belgesel Dalı Suha Arın İkincilik Ödülü, 6. SETEM Akademi BAK Ödülleri Belgesel Dalı (Harun Köybaşı) En İyi Senaryo ödülü başta olmak üzere milli ve milletlerarası birçok festival ile yarışmada mükâfatlar alan ve belgeseli birçok gösterim seçkisine alınan Üniversitemiz İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü son sınıf talebeleri Harun Köybaşı, Alihan Erbaş ve Soner Şeylan Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette ‘Sen Adam Mısın’ belgeseli ile yaşadıkları deneyimlerini anlatan genç yönetmenler, 2016 yılında da çektikleri ‘Baki’ adlı belgesel ile 3. Genç Öncüler Kısa Film Yarışması, Birincilik Ödülü, 1. Eskişehir Uluslararası Kısa Film Festivali Belgesel Dalı Yarışma Filmi olarak belirlendiğini ve belgeselin birçok yarışmada gösterim seçkisi ve finalist olduğunu belirttiler. Yeni projelerinin de olduğunu belirten talebelerimiz Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’a teşekkür ederek, desteklerini beklediklerini ve Kastamonu Üniversitesi’nin adını milli ve milletlerarası festival ve yarışmalarda duyurmaya devam etmek istediklerini belirtti.

Gençleri ilgiyle dinleyen Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, talebelerimizi aldıkları mükâfatlardan dolayı tebrik etti. Kastamonu Üniversitesi’nin adını milli ve milletlerarası festival ve yarışmalarda duyurduklarından dolayı talebelerimize teşekkür etti ve talebelerimizi destekleyeceklerini belirtti.

Talebelerimizin "Sen Adam Mısın" belgesel filmi ile aldığı mükâfatlar ve gösterimler şunlardır;

Ficarq Madrid, España, Segundo Premio Arquitecturas Filmadas. 2018
3. Türk Dünyası Belgesel Film Yarışması, Türk Konseyi İpekyolu Özel Ödülü. 2018
4. Altın Baklava Film Festivali, Belgesel Dalı, İkincillik Ödülü. 2018
18. Kısa-Ca Uluslararası Öğrenci Filmleri Festivali, Ulusal Belgesel Dalı, Suha Arın İkincilik Ödülü. 2018