Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı’yı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Yapılan görüşmede komşu üniversiteler arasında yapılacak karşılıklı işbirliği anlaşmaları üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Rektörler ayrıca, yabancı uyruklu talebelerin kontenjanları, bunların eğitimi ve yaşanılan sorunlar ile ilgili bölge üniversiteleri olarak çizilmesi planlanan yol haritası üzerine istişarelerde bulundular.

Görüşme, rektörlerin karşılıklı hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.