Doğu Türkistan Ölümalar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Siracidin Azizi, Doğu Türkistan Ölümalar Derneği Genel Sekreteri Abdülahed Ucat, Doğu Türkistan Ölümalar Derneği Davet Komisyon Başkanı Mahmut Muhammet ve Satuk buğrahan İlim Medeniyet Vakfı Eğitim Komisyon Başkanı Ömer Karacım, Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın’ı ziyarette bulundular.

Ziyarette Üniversitemizde eğitim gören Doğu Türkistanlı talebelerimizin genel durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Rektörümüz başta olmak üzere bütün emeği geçen akademik ve idari personelimize teşekkürlerini ilettiler ve şükranlarını sundular.

Ziyaret hediye takdiminin ardından son buldu.

IMG_8742.JPG