Rektörümüz Prof. Dr. Seyit Aydın, Türkmenistan’ın 27. Bağımsızlık günü vesilesi ile Türkmenistan Ankara Büyükelçisi İşankuli Amanlıyev ve Gulshat Amanliyeva’nın davetlisi olarak tertiplenen Kabul Merasimine iştirak etti.

17 Ekim 2018 tarihinde Türkmenistan’ın Ankara Büyükelçisi İşankuli Amanlıyev ev sahipliğinde Türkmenistan 27 Bağımsızlık Günü Kabul Merasimi yapıldı. Türkmenistan’ın 27.yıl Bağımsızlık Resepsiyonu’na yaklaşık 500’e yakın misafir katıldı. Türkmenistan’ın Ankara Büyükelçisi İşankuli Amanlıyev yaptığı konuşmada 2018 yılının ‘Türkmenistan- İpek Yolunun Kalbi’ olarak ilan edildiğini belirtti. Türkiye ile Türkmenistan’ın dostluk ve kardeşlik bağlarının önemini vurguladı.

Resepsiyon verilen yemeğin ardından son buldu.