Üniversitemiz Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (KASÜSEM) "yaşam boyu öğrenme" ve "özel sektör ile iş birliği" anlayışı çerçevesinde bir eğitim sürecini daha başarıyla tamamladı.

Özellikle iş dünyasının hesap verebilirlik ve şeffaflık anlayışı kapsamında acilen ihtiyaç duyduğu ön muhasebe bilen personel ihtiyacının karşılanması amacıyla başlanan 54 saatlik bilgisayar uygulamalı "ön muhasebe eğitimini"  tamamlayan katılımcılara katılım belgeleri verilmeye başlandı.

Öğr. Gör. Ebubekir Doğan tarafından verilen uygulamalı ETA ve LUCA ön muhasebe programı eğitimleri sayesinde özel sektörün vasıflı personel ihtiyacı karşılanmaya çalışılıyor.

KASÜSEM’de kişisel gelişimi ve mesleki alanda uzmanlaşmayı sağlamayı hedefleyen sürekli eğitim programları devam edecek olup, kurslar hakkında detaylı bilgi ve başvurulara kasusem.kastamonu.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.