Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’e 12 Mayıs 2023 tarihinde nezaket ziyaretinde bulundu.

İki kurum arasında iş birliği ve proje imkânlarının ele alındığı ziyarette Rektör Şahin, nazik ziyaretlerinden ötürü Rektörümüze teşekkür etti.

Rektörümüz ise misafirperverliklerinden ötürü Rektör Şahin’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Karşılıklı hediye takdimlerinin ardından Rektör Şahin ile Rektörümüz ASÜ kampüsünü gezdi ve yapılabilecek çalışmaları istişare etti.