AK Parti Kastamonu milletvekili adayı Av. F. Serap Ekmekci ve beraberindeki heyet, 11 Mayıs 2023 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette gündeme dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektörümüz, Av. F. Serap Ekmekci ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Milletvekili adayı Av. F. Serap Ekmekci ise ilgileri ve misafirperverliklerinden ötürü Rektörümüze teşekkür etti.

Ziyaret, günün anısına fotoğraf çekiminin ardından son buldu.