Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ile birlikte Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kasım Yenigün, Kastamonu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığına seçilen Numan Serdar Kulaksızoğlu’nu ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Üniversite-sektör alanında iş birliğini önemsediklerini belirten Rektörümüz, bu kapsamda Kastamonu SMMMO ile Üniversitemiz arasında devam eden iş birliği sahalarının bundan sonra da artarak devam etmesini istediklerini vurgulayarak, Başkan Kulaksızoğlu ve tüm yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kastamonu SMMMO Başkanı N. Serdar Kulaksızoğlu da Üniversitenin İlimiz için çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, Kastamonu SMMMO olarak Üniversitemiz ile her türlü iş birliğine hazır olduklarının altını çizdi.

Ziyaretlerinden ötürü Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kasım Yenigün’e teşekkürlerini iletti.