sempozyum

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Sadri Şensoy, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Atalan ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kaçar ile İl Milli Eğitim Müdür Yrd. Serkan Demirkıran, Şube Müdürü Cemalettin İpek yer aldı.

Rektörümüz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yapılan çalışmalar hakkında Dr. Sadri Şensoy’a bilgiler verdi ve teşekkürlerini iletti.

Dr. Sadri Şensoy,  Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üniversitemizin iş birliği içinde yürüttükleri çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirerek, Rektörümüze teşekkür etti.